Kulinarne przedszkolaki

Stokrotki wraz z wychowawczynią Małgorzatą Zajączkowskiej w pracowni kulinarnej czuły się znakomicie dlatego ponownie zawitały podpatrywać i wspólnie pracować ze starszymi koleżankami i kolegami z gastronomika. W ramach warsztatów dzieci piekły drożdżówki z truskawkami i przygotowywały koktajl z kaszy jaglanej i truskawek. Przedszkolakom pomagali uczniowie z klasy II aw oraz I TGE, nad całością czuwały Pani Danuta Zwolińska oraz Monika Twardosz-Wolska. Po intensywnych, ale ciekawych zajęciach przyszedł czas na krótki odpoczynek w sali obsługi konsumenta, gdzie każda uśmiechnięta mała buzia mogła spróbować przygotowane przez siebie smakołyki. Wszystkie dzieci wyszły od nas bardzo zadowolone i najedzone!

>> Zapraszamy do obejrzenia fotogalerii <<

>> Druga fotorelacja z tego spotkania <<

Korzystając z tej strony akceptujesz zapisywanie plików cookies w przeglądarce.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

X